Vælg den rette campingplads ved Gardasøen

Hustage ved Gardasøen

Overvejer du en sommerferie ved Gardasøen? Så er du ikke alene. De seneste år er Gardasøen gået fra at være et sted, hvor ældre mennesker tager hen til at blive et sted for alle – unge, gamle, børnefamilier, singler osv.

Når det kommer til overnatning, så er der mange forskellige muligheder. Du kan leje en ferielejlighed eller et hotelværelse.

Men den mest populære overnatningsform er og bliver camping. Og det er der ikke noget at sige til, for der er et utal af campingpladser at vælge imellem. Så i den sidste ende handler det bare om, hvad du ønsker.

Det første, som du skal overveje er, hvor du vil bo. Skal det være ved søen – måske ved en af de små byer? Eller vil du hellere bo lidt længere oppe i bjergene, hvor der er smuk natur?

Når du har besluttet dig for det, kan du begynde at overveje hvor luksuriøs, campingpladsen skal være. Har du bare brug for et sted at overnatte, behøver du ikke så meget. Omvendt kan du også finde campingpladser der er små oplevelser i sig selv – med kæmpe pools, restauranter osv.

Endelig ligger der også en beslutning i, hvordan du rent faktisk vil overnatte. En mulighed er at putte teltet i bagagerummet eller spænde campingvognen bag på bilen. Det er den billigste løsning.

Men du kan også overveje at leje et telt, et mobilhome eller en hytte på pladsen. Så behøver du ikke have din overnatning med hjemmefra.

Det har også den fordel, at du rent faktisk kan flyve til en af de større byer i nærheden af Gardasøen, leje en bil og så køre det sidste stykke. På den måde slipper du for den lange tur ned igennem Tyskland.

Men ligegyldigt hvad du vælger, så kan du være sikker på at få en fantastisk ferie ved Gardasøen. For stedet har det hele – hyggelige byer, smuk natur, masser af oplevelser og god mad (og drikke).

Hvis du vil vide mere om de forskellige campingmuligheder, så besøg denne side.