Har juleferien været hård ved vægten?

Hurtigt vægttab efter julen

Lige nu er det mørkt og koldt udenfor – og du er sikkert pakket godt ind i tykke trøjer.

Men snart stiger temperaturen, og om 4-5 måneder er det igen tid til at finde badetøjet frem.

Så hvis julens ædegilde har været lidt hård ved din vægt, er det måske værd at overveje, om du ikke godt kunne trænge til et hurtigt vægttab.

Sådan kommer du i gang

Hvis du bare vil smide et par kilo lidt hurtigt, kunne du overveje et af de mange slankemidler. Det kunne f.eks. være et slankepulver som Nupo Kuren. Med det får du en god kickstart på din slankekur – og kan se resultater med det samme.

Men på længere sigt kræver det nok en kostomlægning, hvis du gerne vil tabe dig – og ikke mindst holde din vægt. For ellers falder du sandsynligvis bare for fristelsen igen til sommer.

Helt grundlæggende handler det bare om at spise sundt og varieret. Og du kender sikkert allerede rådene.

Undgå sukker og hold også gerne igen med kulhydraterne – i form af f.eks. pasta, ris, kartofler og hvidt brød. Spis i stedet masser af grøntsager og fedtfattigt men proteinholdigt kød.

Begynder du at spise sundere, vil du helt sikkert tabe dig. Alligevel bør du også tage den anden del af kuren med – nemlig motion. Om ikke andet så for faktisk at komme i bedre form og få en stærkere krop.

Og det behøver ikke være så meget motion. Sørger du for at løbe et par ture om ugen (eller dyrker du anden form for motion), vil du hurtigt kunne se en effekt – både på din vægt og dit generelle velbefindende.

Det er helt fint at spise lidt ekstra godt i december. Specielt hvis du så også er enig med dig selv om, at ferieformen skal findes igen i løbet af januar og resten af foråret.